Kantinebeheer/Catering

Op zoek naar gemotiveerd kantinepersoneel? Bij Van Nunen B.V. hebben wij geschikte en ervaren mensen die met plezier onder andere de dagelijkse lunch, koffierondes en vergaderingen verzorgen. Ook kunnen zij uw gasten professioneel ontvangen met een kopje koffie of thee. Aangezien elk bedrijf anders is, passen wij de service op uw wensen aan. Er zijn legio mogelijkheden en deze bespreken wij graag met u.

Koffiezetsystemen
Van Nunen B.V. levert én onderhoud diverse koffiezetsystemen van verschillende merken voor op de werkvloer of in de kantine. Ook de benodigdheden voor deze automaten kunt u via ons bestellen en leveren  wij graag bij u.

Cateringservices
Iets te vieren of een bedrijfsfeestje? Bij Van Nunen B.V. kunt u terecht voor de volledige aankleding van uw feest. Wij verzorgen zowel warme als koude buffetten, diverse soorten hapjes, alcoholische en non-alcoholische dranken. Ook plaatsen wij – indien nodig – (sta)tafels, stoelen, tafelkleden, geluidsinstallaties inclusief spreekkatheder  en verdere aankleding. Ook hebben wij geschikt personeel voor eventuele bediening. Viert u buiten feest? Wij kunnen zorgen voor diverse tenten (eventueel inclusief verwarming en vloerbedekking).

Bevoorrading kantoor
Voor de bevoorrading van uw kantoor bent u tevens bij ons aan het juiste adres. Wij leveren onder andere koffie, thee, koekjes, pakken melk, plastic bekers, diverse soepen, blikjes frisdrank, toiletpapier, papieren handdoekjes, handdoekrollen en schoonmaakmiddelen. Na het plaatsen van een bestelling (per fax of e-mail) leveren wij binnen twee werkdagen

Al deze services worden op basis van uw wensen ingevuld. Wij bespreken de talloze mogelijkheden graag met u. 

Neem contact op!

T: 0229 – 263 372
E: info@vannunenbv.nl
S: Facebook

Vrijblijvende afspraak?

Van Nunen B.V. werkt op abonnementsbasis maar ook tegen een vast uurtarief. Een vrijblijvend gesprek kost u niets!

Maak een afspraak >>