Schoonmaakonderhoud

In overleg met de klant en op basis van zijn wensen stelt Van Nunen B.V. een compleet schoonmaakplan op. De werkzaamheden worden afhankelijk van de situatie ingedeeld in dag-, week- of maandplanning. Ook periodieke werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld glasreiniging, worden in het schoonmaakplan meegenomen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd wanneer het de klant het beste schikt. Onze mensen werken zowel in de ochtend, middag als avond. Ook de controle op de werkzaamheden wordt aangepast op uw wensen. Er is één vast aanspreekpunt, waardoor de communicatie altijd goed en kort verloopt. Dit aanspreekpunt zult u regelmatig op de werkvloer of bij een klantenbezoek aantreffen, waardoor er indien u dit op prijsstelt altijd persoonlijk contact of advies mogelijk is.

Glasreiniging en vloeronderhoud
Naast de standaard schoonmaakwerkzaamheden van uw (bedrijfs)pand verzorgt Van Nunen B.V. indien nodig onder andere het reinigen van glas (zowel binnen als buiten). Ook voor vloeronderhoud bent u bij Van Nunen B.V. aan het juiste adres. Van het reiniging van tapijt tot het schrobben van vloeren (handmatig of machinaal) tot het onderhoud van grind- of linoleumvloeren, alles is mogelijk.

Bedrijfswas
Van Nunen B.V. kan tevens uw bedrijfswas - van handdoeken en theedoeken tot bedrijfskleding -  voor haar rekening nemen. De bedrijfskleding wordt indien nodig gestreken en kan per persoon apart verpakt worden.

Industriële en specialistische reiniging
Het schoonmaken van industriële projecten, productieruimten, technische ruimte en laboratoria vergt een specialistische kennis en aanpak. Van Nunen B.V. reinigt deze ruimten op vakkundige wijze.

Voor meer informatie over onze schoonmaakdiensten kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij stellen graag een schoonmaakplan op maat voor u samen.

Neem contact op!

T: 0229 – 263 372
E: info@vannunenbv.nl
S: Facebook

Vrijblijvende afspraak?

Van Nunen B.V. werkt op abonnementsbasis maar ook tegen een vast uurtarief. Een vrijblijvend gesprek kost u niets!

Maak een afspraak >>